Bud Spencer is ilyet enne - videóval

Bud Spencer és Terence Hill örökbecsű filmjeivel, és az abban látható zabálás "eseteivel" az egyik legelső posztban már foglalkoztunk - melyeket jól illusztráltunk filmrészletekkel is. (ez a bizonyos poszt elérhető: itt is.) Ezen témát majd egyszer folytatjuk, most viszont a reality műfajához nyúlunk ezúttal is: mai témánk - nyilván ezt mindenki kitalálta - a bab. A chili, a sólet és egyéb válfajok a korabeli "vadnyugat" kedvenc és talán egyetlen eltartható formátumú ételét jelentette.

Ezzel együtt a bab ma sem ment ki a "divatból", például ezen sorok írója is ma esti vacsoraként egy reménybeli finom sólet elkészítésére vállalkozik amint ezen posztot elküldte.

Egyszer majd készítek egy reality-t a sóletkészítésről is, addig pedig egy amerikai bejátszó kedvenc megosztónkról babétel témában. Éljen mindörökké a chili.

 

Three-Bean Meatless Chili from Foodwishes on Vimeo.



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr41974638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása