Hogy kerül a kindertojás a paprikába?

Mai filmünkben arra keressük a választ, hogyan került a kinder-tojás a paprikába? Ezt mi sem tudjuk, de megmutatjuk.

Az alább látható filmben - amelyet a már megszokott módon kedvenc videómegosztónkon kukáztunk - három teljesen normális paprikát láthatuk úgymond felvágódni miközben a kamera forog.

Aztán némiképp meglepő fordulat következik miközben a nagy közdet vágja fel a "főszereplő kéz": ekkor ugyanis a gyanutlan nézőt némiképpen megrökönyítve egy kinder-tojás beljese kerül elő az étek gyomrából.

Először bevalljuk mi is meglepődtünk rajta, és nem tudtuk mire vélni a történéseket, majd azért másodszori megnézés után rájöttünk a titok nyitjára. Ha másnak sem nem lenne egyértelmü a videó alatt el is áruljuk azért.

 

Ü Paprika from McZonk on Vimeo.

 

Nos azok kedvéért akik nem tudták megfejteni a fenti történéseket - ismét kicsit renitenskedve - írunk ide a videó alá is, hogy eláruljuk miről is van szó: nos úgy véljük, és gyanítjuk, hogy bizony semmi másról nincs szó a felvétel rejtelmének kibogozása útján minthogy a paprika - ahonnan előbukkan a figura - túloldalán ki van vágva és ott került a gyomrába a játékszer, ahelyett, hogy maga az egégybként igen csábos étek került volna a vicceskedő és nem túl elmés videókészítők gyomrába.



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr801937354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása