Felvettük a kesztyűt: az első saját reality-nk a TeTubus-on!

Csak, hogy láthassátok: mi nem csak igérgetünk. Alig egy héttel az után, hogy létrejött ez az blog beváltottuk korábbi igéretünket, mi szerint saját evés-ivás reallity-t készítünk majd.

Korábban már bemutattuk első identünket is (itt van) amiben néhány legelésző tehénből "kikel" a Pasikaja.blog.hu identje. Ezzel az - és az is volt - a tervünk, hogy majd jól a videók elejére odatesszük őket, amolyan főcímként, viszont a fent nevezett első jelenetünknél ennyi eszünk nem volt: annyira megörültünk neki, hogy végre kész és "mügszik", hogy rögtön fel is dobtuk a TeTubos-ra.

De miről is van szó? Egy fél perces stílustanulmányt láthat minden idióta  - akinek nincs jobb dolga mint ilyen ökörséget nézni - arról, hogy a film amúgy arctalan (és ez tendencia lesz a jövőben is) szereplője miképp imitálja az ivást, azaz egy üres kutyás-bögréből történő imitált ivásnak lehetünk szemtanúi.

Ami a képminőséget illeti, nos az több szempont okán sem az igazi - és most nem mentegetjük magunkat, pusztán tényközlés mielőtt valamelyik barom benyögné nekünk, hogy "mé' ilyen szar?" - de nem is lesz az. Mivel mobiltelefonnal készülnek majd felvételeink és azok azért nem minőségükről híresek. De egyelőre nem is célunk, hogy HD-minőségű képet gyártsunk.

Szal emberek, és olvasóim: íme az első magyar ivás-imitációs reallity jelenet - kicsit sárgább, kicsit savanyubb, de a Miénk! Mert ettől nekünk jó...

 



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr491902998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása