A kolbász, két macska, szlovák zászló és a Dáridó

A hét utolsó munkanapjának estéjét a legtöbben bulizással, szórakozással töltik. Ezen sorok sem ma, hanem még szerdán íródtak ide csak a technika adta lehetőségeket kihasználva csak most "kerül adásba".

Kinek ne lenne mélyreható emléke - a mostani 14 éven aluliakat leszámítva - arról, hogy a kereskedelmi televíziózás magyarországi hajnalának legjellemzőbb momentumáról, a Dáridó-jelenségről.

Galambos Lajos azóta már számos kilót ledobott magáról, nem úgy mint öccse "Pista" akit (a Dáridó dobosát)  az Irigy hónaljmirigy előszeretettel ábrázolta a doboknál kezében dobverő helyett kolbászokkal.

Így kapcsolódik tehát össze  péntek, és a kolbász, amely mai zabálós témánk oszlopa. Persze ebben a blogban elismerem némiképp könnyebb dolgom van, hiszen nem kell naprakésznek - sem látszani, sem pedig - lenni hiszen a zabálás, evés és annak mindenfajta momentumai örök érvényüek és bármikor közelíthetünk hozzá bármilyen nézőpontból.

Korábban próbálkoztam már hasonló napló írással - amennyiben ez nem képzavar jelen esetben - ott mindig objektívnek, naprakésznek kellett lenni. Itt viszont nem: ettől nekünk jó... :-)

Tehát a kolbász és annak zabálása a mai nap fő mottója.

Sajnos úgy fest az IHM-es paródiákkal rendre nincs szerencsém, hiszem az említett jelenetet a korábbi "Bazinagy Ő"-snitthez hasonlóan nem sikerült fellelni. Aki megtalálja küldje be a linket. És jól kiírjuk, hogy Ő találta meg, és ettől neki jó lesz...

Ami viszont van mára garantáltan és bizonyosan - amennyiben az adott megosztó nem mondja fel a szolgálatot mint ami nemegyszer előfordul sajna - egy kolbász, két macska, egy magyar és egy állítólagosan szlovák zászló.

Azt kérdezed, hogy miként passzol össsze ez a három? Hát ha megnézed (a "stáblista" szerint: Szabó Juli filmjét :-) ) akkor rövid úton választ kapsz a kérdésedre.

Egy biztos ezt előre dekraláljuk: ebből evés ma este nem lesz...

 

 

catman 4 - Once Upon a Time in the East from tamás lehoczky on Vimeo.



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr31901943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása