Teszt2

Ákom bákom csiribú hová lett a nagykabátom? - Ez lesz hamarosan induló blogunk egyik fő témája. Mert ettől nekünk jó.

Mivel nem egyszerü és hétköznapi blogot akarunk flikk-flakkolni ide - ezt abból is láthatjátok, hogy kissé átpofoztuk a küslejét is - ehhez pedig komoly csúcstechnikát is ígénybe veszünk majd. A gond viszont jelenleg éppen ez, hogy nem akar működni aminek működnie kéne. De részleteket nem árulunk el erről, nehogy valaki beelőzzön. Mert attól viszont neki lenne jó. És nem nekünk.

Olvassatok, akarjatok minket most is és mindörökké. Le fogtok hidalni ha meglátjátok mivel készülünk - és ezt most nagyon komolyan mondom. Ilyet még soha, sehol nem láttatok. Rövidesen jövünk igaziból is. Há há há há há.

És most azért, hogy valóban így legyen hívjuk együtt segitségül a nagy "Múúkodj!"-ot. Aki segít. Vagy nem. De nekünk már ettől is jó.

 

...hoppá ez nem az volt. Mi kérünk elnézést. Elk''tuk. Nem kicsit. Nagyon.

Most már tudod mire számíts ha elkezdjük. Addig nyögjél nekünk okosságokat a géplevél címünkre. Ez az: pasikaja@totalcar.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr461888158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása