Tengeri rák saláta bahamai módra csütörtökre

A hét negyedik napján úgy tünik egyre inkább eltávolodtunk ma estére eredeti koncepciónktól: a pasiknak szánt étkek bemutatása arra az időszakra, amikor éppen nincs Nő a házban aki ezt létrehozhatná.

Mai főszereplőnk a rákasaláta sem tartozik ezen csoportba, így egyetlen célközönségünknek nevezett pasinak sem ajánljuk ezt, hogy megpróbálja elkészíteni: ráadásul szerintem egyáltalán nem is finom...

Ráadásul jóval kötségesebb beruházásról is beszélünk mint egy konzerves kaja, vagy épp egy pár főtt virsli némi tormával, melyekre már láttunk példát az előzőekben is. 

Itt tesszük hozzá sietve, hogy természetesen ezen csapásiránnyal sem hagytunk fel: szombaton menetrend szerint érkezik majd a napi filmadagként ez is.

De ma ráksaláta: mégpedig bahamai...

 

Conch Salad and Lobster Salad in the Bahamas from Off The Broiler on Vimeo.



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr271937417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása