Így esznek a franciák..

Az a remek ötletünk támadt, hogy amig nem élhetünk saját paripánkkal - no nem fogjuk megenni szegényt vagy ilyesmi: bár lókolbászt a boltban is árulnak... - addig más paripájával szórakoztatjuk mindazon idiótákat akik erre tévednek. Ha már ilyen barmok voltatok, hogy nincs jobb dolgotok mint blogot olvasni - ahelyett, hogy csajoznátok, vagy épp pasiznátok ilyen szép időben - akkor dobunk egy csontot. Mert ez olyan vicces.

Találtunk hát egy remek videót, amit másfél percig lehet figyelni töretlenül anélkül, hogy lényegi történés lenne benne. Ráadásul ételről szól. Ez pedig kapcsolódik némiképp a mi nevünkhöz is. Ezért vicces. Ha pedig itt vagytok és nézitek az nekünk jó.

Persze ha léteznek még nálatok is idiótább emberi lények, akik például még fizetni is hajalndók azért, hogy egy erjedő sajtot bámuljanak naphosszat egy webcam képén keresztül, akkor Ti nem is vagytok akkora lúzerek mint azt gondolhatnónk.

Na szóval a csont, itt alább: csőkulcs. :)

 

eating from Maximilian L. on Vimeo.



A bejegyzés trackback címe:

https://pasikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr441895694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása